Karriär

Bli en del av oss

Låt oss berätta om våra värderingar och varför just du ska bli en av oss.

Transparens

Öppenhet är vad som driver Prodeff dagligen. Vi ser till att, redan vid första kontakt med våra potentiella kandidater, alltid ha en öppen dialog om bolaget. Ta bland annat del av vårt förmånliga lönesystem och håll koll på vad exakt dina intäkter går åt. Din ekonomi blir synlig för dig och du väljer själv hur du vill lägga upp din inkomst. Bestäm över din egna pensionsplan, individuella försäkring och mycket mer.

Omtanke

Ett arbete är ca 30% av en människas vardagliga liv. Därför anser vi att det är viktigt att du trivs på ditt arbete. Om du känner att du bidrar mer än vad du får finns vi här för att lyssna på dig. Vi värnar om din kompetens och säkerställer att den utnyttjas på rätt sätt. Kanske är ekonomin viktigare för dig än arbetet vid något tillfälle eller så är båda minst lika viktiga? Oavsett vad dina tankar kretsar kring, vi lyssnar, vi undersöker, vi agerar!

Närhet

Att vara ett litet bolag har sin charm. En närhet skapas lik ingen annan och vi blir mer ett familjärt bolag där vi ser efter varandra. Närheten ger möjligheten att individuella ambitioner och mål alltid uppnås. Våra ambitioner och mål är att alltid ha denna känslan oavsett storleken på vår verksamhet. Bli en del av vår familj idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Jämlikhet

På Prodeff är vi alla lika och vi siktar alltid mot jämlikhet. Här är vi inte chefer utan här är vi alla kollegor. Vi är ett likställt bolag, vare sig det handlar om en anställd eller en kund. Vi värnar om våra medarbetare och säkerställer gemenskap dagligen.

Säkerhet

Säkerhet är minst lika viktig för oss på Prodeff som den är för dig. Vi vet hur viktig karriären är och vi skulle under inga omständigheter utsätta någon av våra nuvarande eller blivande kollegor för en finansiell krissituation. Våra affärssystem tillåter dig, som individ, att bli en del av oss oavsett om vi är ett nystartat bolag eller om vi har varit i drift under en tjugo års period. Vi har ett starkt självförtroende och vi kan garantera en god säkerhet för potentiella kandidater och anställda samt även vår verksamhet.

Förmån

Tack vare våra system kan vi nästan alltid uppnå våra medarbetares förmånliga begär. Ta ut en tjänstebil, oavsett tillverkare eller utrustning, ta ut en ny telefon eller dator på bolaget utan att bli utfrågad, utbilda dig själv och utveckla din kompetens med diverse certifieringar, utnyttja din friskvårdsersättning i form av gymkort eller kanske bara en massage, och mycket mer.

Nöje

Att jobba 8 timmar per dag varje vardag har sina fördelar i form av utveckling och gemenskap. Men att träffas utanför jobbet anser vi vara viktigt också. Följ med oss på våra lunchträffar och lär känna ett gott gäng eller ta del av våra andra årliga aktiviteter som vi alla på Prodeff planerar ihop. Håll ett öga på våra “Happenings” på Prodeff AB. Här laddar vi upp bilder på samtliga aktiviteter och händelseförlopp i Prodeff AB.

Vår medarbetare berättar

”Jag valde Prodeff, framför allt för att jag inte vill vara en i mängden. Den är den familjära känslan jag vill åt, att kunna ringa när som helst om jag undrar över något, oavsett relaterat till mitt nuvarande uppdrag eller helt enkelt veta hur jag ligger till ekonomiskt. Jag känner mig delaktig.”

– Denis Pekic
Produktionsingenjör

Nuvarande lediga tjänster

Vill du vara först att få veta när nästa lediga tjänst kommer?

Följ oss på något av våra sociala medier nedan

Är du nyexaminerad eller bara på jakt efter nya utmaningar i roller som Produktionstekniker

Använd nedan formulär och gör en spontanansökan så kontaktar vi dig

    *Obs* Bilagan du ansöker med kommer aldrig tilldelas en tredje part utan ditt medgivande.