Om Prodeff AB

Läs mer om oss och våra fokusområden

Prodeff AB är ett bolag med fokus på uppdragsmatchning och konsultförmedling inom områdena

 • Produktion
 • Projektledning
 • Logistik
 • Produkt
 • Mjukvaru- och Systemlösningar
Från början produktionsingenjörer och nära kollegor med stor passion för effektivitet och utveckling.

Prodeff har varit aktiva sedan 2015 där vår primära fokus kretsat kring produktionsutveckling och företagsutveckling. Prodeff, som står för ”Produktionseffektivitet”, blev ett aktiebolag år 2017, med våra 25 år samlad erfarenhet inom tillverkning och utveckling. Vi besitter rätt nisch för att mätta våra kunders behov inom våra fokusområden.

Prodeff är en hierarkifri verksamhet som består av härliga kollegor. Vi arbetar nära varandra och hjälper varandra nå nya höjder tillsammans.

Vårt primära affärsområde

Prodeff AB består av ytterligare två upparbetade affärsområden.
Besök dem och läs mer.

Våra andra affärsområden

Prodeff AB består av ytterligare två upparbetade affärsområden.
Besök dem och läs mer.
Logo_prodeff_web

Webbutveckling

Är du nyföretagare eller privatperson och i behov av en enkel webbsida eller något inom grafisk design? Läs mer…

Logo_prodeff_osaap

OSAAP Scandinavia

Anpassade shadowboards för exakt passning och säker förvaring av verktyg. Läs mer på osaapsca.com

Våran historia

Åren som passerat

E
2015
 • ”Produktionseffektivitet” (Prodeff) initierades som ett enskilt bolag sommaren 2015. Huvudfokus var att erbjuda konsulttjänster i diverse effektivitetslösningar och organisatoriska strukturförbättringar inom produktions- och processutveckling.
D
2016
 • Vid kundsamarbeten uppstod en rad olika förfrågningar av prototyp- och serietillverkningar av bearbetade maskinartiklar. Prodeff accepterade utmaningen och började kort därefter förse kunder med specifika prototyplösningar samt serietillverkningar parallellt med konsulttjänster.
E
2017
 • I samband med vår första konsult på uppdrag hos kund, påbörjade vi en ny resa och registrerade Prodeff till ett aktiebolag 2017. Numera Prodeff AB såg stor potential i konsultförmedlingsbranschen. Huvudfokus blev att förse kunder med rätt kompetens och profil inom områdena produktionsutveckling, produktutveckling och industriell projektledning.
D
2018
 • År 2017 var inte endast fokus konsultförmedling. Med hunger för utveckling valde Prodeff AB att tillsammans med ett externt bolag anamma grafisk design- och webbutvecklingstjänster, vilket vi gjorde med stort intresse och engagemang. Numera erbjuder vi dessa tjänster på följande sida: www.prodeff.se/web
E
2019
 • Våren 2019 presenterades ännu en möjlighet, denna gång i fysisk form. En produkt grundad i Tyskland för att därefter utvecklas vidare i USA och som idag befinner sig i Mexico och Kanada – OSAAP specialanpassade skumminlägg. För att denna produkt har stor inverkan på produktionsanläggningar, för att den har många användarområden och för att den besitter en effektiv tillverkningsprocess var det självfallet att Prodeff AB skulle anamma den här lösningen. Grundarna av OSAAP gav Prodeff AB ansvaret att utveckla och leverera till den skandinaviska marknaden. Vilket blev initierat och fullbordat. Från våren 2019 erbjuder Prodeff AB OSAAP specialanpassade skumminlägg.
 • Gå on och läs mer på www.osaapamerica.com och kontakta oss för att beställa ditt specialanpassade skumminlägg på info@osaapsca.com.
D
2020
 • Detta år var en minnesvärd tid för världen. Mänskligheten fick verkligen testas och hamnade i en hård pandemisituation. Covid 19 bröt ut och det slog mot många företag i hela världen. Tacksamt nog fick vi på Prodeff AB inte lida lika hårt och vi kunde fortsätta driva vår verksamhet med de ideala tankarna som skulle utveckla vår verksamhet ytterligare
 • På Prodeff väljer vi att bli starkare av alla motgångar. Därför valde vi att vidare investera i företagsutveckling genom att utöka vårt team för att på så sätt utöka våra kompetensområden. Tack vare detta mindset har Prodeff AB skapat en möjlighet att förse våra kunder inom ytterligare kompetensområden. Bland annat inom digitala lösningar, både inom hårdvara och mjukvara.
E
2021
 • Efter att vidare ha utökat vårt team har även våra kompetensområden utvecklats. Idag förser Prodeff AB arbetsområden produktion, produkt, logistik, projektledning samt mjukvaru- och systemlösningar.
D
+2021
 • Vi är tacksamma för alla framgångar och motgångar vi har fått genomgå de senaste åren. Detta har gjort oss till de vi är idag