Välj en sida

OM

Vår verksamhet

Om Prodeff AB

Från början produktionsingenjörer och nära kollegor med stor passion för effektivitet och utveckling.
Prodeff har varit aktiva sedan 2012 där vår primära fokus kretsat kring produktionsutveckling och företagsutveckling. Prodeff, som står för ”Produktionseffektivitet”, blev officiellt registrerat år 2015. Med våra 25 år samlade erfarenheter inom tillverkning och utveckling besitter vi nu rätt nisch för att erbjuda helhetslösningar inom våra fokusområden.
Prodeff är en hierarkifri verksamhet som består av 7 härliga kollegor. Vi arbetar nära varandra och hjälper varandra nå nya höjder som ett lag, men även på individuell nivå.

Följ med oss i vår resa och få en inblick i vad Prodeff AB numera gör.

Fyra affärsområden

För att vi är konsulter och har en upparbetat affärsstruktur som förser våra kunders kompetensbehov – För att vi levererar industriella produkter och vi vill gärna leverera ännu fler – För att vi är entreprenörer och för att vi har en stor passion för affärsutveckling – För att digital informationsflöde är ett stort behov i vår interna organisation och därför besitter förmågan att leverera till externa intressenter – För att vi är Prodeff AB

För att vi är konsulter och har en upparbetat affärsstruktur som förser våra kunders kompetensbehov

Konsultförmedling med fokus:

 • Produktion
 • Produkt
 • Kvalitét
 • Process
 • Industriell Projektledning

För att vi levererar industriella produkter och vi vill gärna leverera ännu fler

Försäljning av industriellt anpassade produkter:

 • OSAAP Skandinavien Specialanpassade skumminlägg

För att vi är entreprenörer och för att vi har en stor passion för affärsutveckling

Utveckling av innovativa idéer:

 • Resursinvestering
 • Kapitalinvestering

För att digital informationsflöde är ett stort behov i vår interna organisation och därför besitter förmågan att leverera till externa intressenter

Webb- och designutveckling:

 • Helhetslösningar
 • E-handel
 • Grafisk design
 • Sökmotoroptimering (SEO)

Vår affärsmodell

Medan vi kan leverera från varje affärsområde separat, kan vi också leverera paketlösningar. Det är därför vi har utvecklat en affärsmodell som gör att vi kan använda alla våra affärsområden tillsammans vid behov.

Vår historia

 • Produktionseffektivitet” initierades som ett enskilt bolag sommaren 2015. Huvudfokus var att erbjuda konsulttjänster i diverse effektivitetslösningar och organisatoriska strukturförbättringar inom produktions- och processutveckling.
 • Vid kundsamarbeten uppstod en rad olika förfrågningar av prototyp- och serietillverkningar av bearbetade maskinartiklar. Prodeff accepterade utmaningen och började kort därefter förse kunder med specifika prototyplösningar samt serietillverkningar parallellt med konsulttjänster.
 • I samband med vår första konsult på uppdrag hos kund påbörjade vi en ny resa och registrerade Prodeff till ett aktiebolag 2017. Numera Prodeff AB såg stor potential i konsultförmedlingsbranschen. Huvudfokus blev att förse kunder med rätt kompetens och profil inom områdena produktionsutveckling, produktutveckling och industriell projektledning.
 • År 2017 var inte endast fokus kring konsultförmedling. Med hunger för utveckling valde Prodeff AB att tillsammans med ett externt bolag anamma grafisk design- och webbutvecklingstjänster, vilket vi gjorde med stort intresse och engagemang.
 • Våren 2019 presenterades ännu en möjlighet, denna gång i fysisk form. En produkt grundad i Tyskland för att därefter utvecklas vidare i USA och som idag befinner sig i Mexico och Kanada – OSAAP specialanpassade skumminlägg. För att denna produkt har stor inverkan på produktionsanläggningar, för att den har många användarområden och för att den besitter en effektiv tillverkningsprocess var det självfallet att Prodeff AB anamma den här lösningen. Grundarna av OSAAP gav Prodeff AB ansvaret att utveckla och leverera till den Skandinaviska marknaden. Vilket blev initierat och fullbordat.
 • Slutet av 2019 blev ett händelserikt år. Prodeff AB har alltid haft en entreprenöriell sida och även ett stort intresse för Lean metodologin samt ett Mindset som gör att vi inte bara arbetar effektivt, vi lever det. Med rätt tjänster och produkter inom företagets väggar, med motivation för utveckling och med rätt kompetens påbörjades en ny resa på Prodeff AB. Vi har sedan starten 2015 fått med oss allt vi behöver för att omorganisera Prodeff AB till de 4 olika affärsområden vi arbetar med idag. Prodeff Konsult, Prodeff Produkt, Prodeff Innovation och Prodeff Webb.
 • Vi är tacksamma för alla framgångar och motgångar vi har fått genomgå de senaste åren. Detta har gjort oss till de vi är idag!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share